Zelf ontwikkelings onderwijs
Business / Marketing and Advertising

Een eiken vloer van Bax Houthandel

Met een eiken vloer van Bax Houthandel haalt u sfeer en authenticiteit in huis. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten houten vloeren. Of u nu kiest voor eiken, parket of lamelparket, één ding hebben al onze vloeren gemeenschappelijk: ze zijn allemaal zeer scherp geprijsd.

De juiste eiken vloer voor u

Met ruim 25 jaar ervaring in het produceren van eiken vloeren, bent u bij Bax Houthandel verzekerd van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Wij produceren de vloeren in eigen beheer, waardoor er geen tussenhandel nodig is en de prijs laag kan blijven. U heeft een ruime keuze in soorten vloeren. Zo kunt u kiezen voor smalle planken, of juist een heel brede vloer. Daarnaast is er de mogelijkheid van een visgraat motief. Na het kiezen van uw type vloer, kiest u welke afwerking uw voorkeur heeft. Daarbij dient u te denken aan de basiskleur en de technieken om uw grond te beschermen, zoals het aanbrengen van een polyurethaan toplaag.

Wij denken met u mee

Bij Bax Houthandel weten wij dat elke vloer zijn eigen kenmerken heeft. De ene vloer kan wel op vloerverwarming worden gelegd en de andere houten vloer niet. U moet ook denken aan bijvoorbeeld uw onderburen in een appartementencomplex. Weet u dus nog niet precies wat u op de grond wilt leggen, dan denken wij graag met u mee. Hierbij is het verstandig om eerst na te denken of u voor massief hout of parketdelen kiest, of u vloerverwarming wilt, of u onderburen heeft en welke ondervloer er al ligt. Kleur speelt natuurlijk ook een belangrijke rol en het aantal knoesten. Wij denken graag met u mee over al deze vragen en selecteren de geschikte vloeren die passen bij uw wensen.

Over ons

Bax Houthandel is ontstaan vanuit een groot aannemersbedrijf in de jaren ’60. Het aannemersbedrijf had veel sloopprojecten waarbij veel grote houten stroken en balken moesten worden afgebroken. Bax Houthandel maakte van deze onderdelen vloerdelen. Ondertussen hebben wij al ruim 20 jaar ervaring in de productie en verkoop van houten vloeren voor een scherpe prijs. Dat doen wij met veel enthousiasme en service naar onze klanten vanuit onze vier vestigingen.