Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Zakelijk

Een platform met de informatie jij nodig hebt

Ben jij op zoek naar een platform waarbij er veel informatie beschikbaar is? Informatie die nuttig is en bijdraagt aan de manier waarop jij graag een scriptie wilt schrijven? Als jij op zoek bent naar een platform waarbij de stroom aan informatie erg groot is dan is het mogelijk om te kiezen voor AFAS help. Via deze functie is het mogelijk om hulp te krijgen bij de website AFAS. Het is immers zo dat niet iedereen over deze website gehoord heeft en het daarom erg nuttig is om ervoor te zorgen dat er een platform is waarop alles wordt uitgelegd. 

Hulp bij AFAS
Het is mogelijk om bij AFAS terecht te kunnen voor vragen die jij hebt. Dit kunnen vragen zijn die te maken hebben met de manier waarop software functioneert of misschien uitleg over begrippen die jij niet direct begrijpt. Alles kan uitgelegd worden indien jij gebruik maakt van de functies die aangeboden worden op de website. In het bijzonder kan je bij AFAS op zoek gaan naar het Help Center. Dit platform is zelfs live waardoor het mogelijk is om al de vragen die jij hebt te stellen aan verschillende medewerkers die veel kennis en ervaring hebben over AFAS. 

Kennis is macht
Bij het platform vind je vooral heel veel informatie en kennis is natuurlijk macht. Aan de hand van kennis ben jij in staat om te excelleren in je werk of te excelleren in je studie. Daarom is het erg belangrijk om informatie op te zoeken bij de KnowledgeBase. De mogelijkheden bij dit platform zijn oneindig, waardoor het erg handig is om tevens gebruik te maken van het Helpcenter. Op deze wijze wordt de kennis die jij tegen kan komen op de website een stuk overzichtelijker gemaakt. 

Zoekmachine
De informatie vind je op de website door gebruik te maken van de zoekmachine. Zorg ervoor dat jij bij het zoeken gebruik maakt van termen die geschikt zijn om te zoeken. Het is namelijk zo dat er wel meer dan 10000 artikelen zijn waardoor het aanbod aan informatie soms iets te groot kan zijn. Door gericht en precies te zijn in de termen die jij gebruikt kan je ervoor zorgen dat de informatie die jij wilt hebben snel gevonden wordt. Verder is het mogelijk om een filter toe te passen en er op deze manier voor te zorgen dat de hoeveelheid aan informatie overzichtelijker wordt gemaakt. 

 

Meer info: DifferIT