facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
in Gezondheid - 25 feb, 2020
by - no comments
STUDIECOACHING BIJ SOYELLOW COACHING

SoYellow coaching biedt online coaching aan young professionals en studenten. De coach, Monique van Lierop, is een zeer ervaren professionele coach die als missie heeft de millenials ondersteuning te bieden in een hectisch leven in een hectische wereld. Doordat millenials geneigd zijn hoge eisen te stellen, zowel aan zichzelf als aan anderen, kunnen de eisen van dit leven een enorme druk op hen leggen. 

Monique wil dat elke millenial met zo veel mogelijk tevredenheid en balans door het leven gaat!

SoYellow coaching biedt onder andere studiecoaching aan zodat elke student de ondersteuning kan krijgen die hij nodig heeft. Studiecoaching is belangrijk omdat hierdoor je kansen om succesvol te zijn in je studie vergroot worden! De vragen rond studiecoaching kunnen in grofweg  3 categorieën worden verdeeld. 

  1. Het kiezen (of het heroverwegen van ) een studie.

Er is twijfel of je een goede keuze hebt gemaakt. Of, je wilt een studie kiezen maar je komt er gewoon niet uit! In deze gevallen kan studiecoaching je helpen. Met de ondersteuning van je online coach krijg je zicht op je persoonlijke motieven en drijfveren. Ook je talenten en ambities worden in kaart gebracht. Door oefeningen en opdrachten te doen krijg je inzicht in wat jou belemmert bij het nemen van een beslissing ,maar ook welke kant jij op wilt gaan met je studie.

  1. Het plannen en organiseren van de studie

Ken je dit? Je bent een student die de vereiste resultaten (meestal) wel haalt. Toch loopt je studie bijna vast doordat je moeite hebt met het overzicht houden en het plannen en organiseren van je studie. Je bent regelmatig aantekeningen kwijt of je mist ineens een boek waarvan je zeker weet dat je dat hebt aangeschaft. Ook in de werkgroep waar je in zit verloopt de samenwerking stroef omdat je een afspraak mist of een deadline niet haalt. Studiecoaching kan jou helpen meer overzicht en structuur over je studie te krijgen. Niet een kant en klaar planbord bijvoorbeeld maar voor jou op maat gemaakte tools om relaxter en georganiseerder te werk te gaan 

  1. Balanceren tussen studie en de rest

      Ken je dit? Je gaat studeren en er komt heel veel op je af. Je ontmoet

     allerlei nieuwe  op de nieuwe school of universiteit, je bent klaar met het

     algemeen vormend onderwijs en gaat je richten op een studie, soms

     moet je verhuizen voor je studie, en ondertussen heb je

     ook nog een bijbaan. Studiecoaching kan behulpzaam zijn bij het

 hervinden of behouden van de balans van alles wat jouw aandacht

 vraagt. Door opdrachten te doen en “lastige” vragen van je online coach

 te beantwoorden krijg je steeds meer zicht op hoe jij de balans tussen

      studie en de rest van je bezigheden op de beste manier kunt handhaven

      of hervinden.

Door de uitgebreide kennis en ervaring van Monique (de online coach) in onderwijs en hulpverlening (ggz) kunnen ook studenten met bijvoorbeeld een psychische aandoening terecht bij SoYellow coaching voor studiecoaching.

De studiecoaching vindt 100% online plaats. Dit geeft jou de optimale flexibiliteit om waar en wanneer jij maar wilt je met je studiecoaching bezig te houden!