Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Onderwijs

Vergroot je taalvaardigheid met een taalcursus

Er zijn talloze redenen te bedenken waarom het een goed idee is om je taalvaardigheid te verbeteren. Wanneer je een taal echt goed beheerst opent dit nieuwe deuren, stel je je open voor andere culturen en kun je de mensen om je heen beter begrijpen. 

Nieuwe taal leren voor familie 

Heb je familie in het buitenland waar je beter mee wil communiceren? Een taalcursus kan dan een goede uitkomst zijn. Heb je bijvoorbeeld familie in Marokko, Algerije of Tunesië? Begin dan binnenkort met een cursus Arabisch. Na een beginnerscursus beheers je de basis van deze wereldtaal.De cursussen bij Babel bestaan uit 9 lessen per cursus en hebben verschillende niveaus. Begin je helemaal bij de basis? Dan begin je bij niveau 1. Voor alle talen die Babel aanbiedt zijn er cursussen van verschillende niveaus. 

Nieuwe taal leren voor werk 

Ook voor werk kan het interessant zijn om aan je taalvaardigheid te werken. Je kunt een groepscursus of een taaltraining op maat volgen.Met een taaltraining op maat wordt er aan specifieke leerdoelen gewerkt. De taallessen worden 1-op-1 begeleid of in een groep (bijvoorbeeld een heel team).  

Nieuwe taal leren voor verhuizing 

Staat er binnenkort een verhuizing op de planning? Of ben je al verhuisd en wil je een nieuwe taal leren? Ook dan is een taalcursus een uitkomst. Woon je bijvoorbeeld net in Nederland? Dan is een cursus Nederlands wellicht interessant om je Nederlands te verbeteren en echt onderdeel te worden van de Nederlandse samenleving. Beheers je de basis al? Dan kun je beginnen met een cursus voor (half)gevorderden. 

Doe een instaptoets 

Wil je je huidige taalniveau bepalen? Maak dan kosteloos en vrijblijvend een niveautest en krijg een goede indicatie van je huidige taalniveau. Op basis van de uitslag kies je de taalcursus die bij je past. 

Voordelen van een nieuwe taal leren 

  • Je kunt beter communiceren met de mensen om je heen 

  • Je kunt andere culturen beter begrijpen 

  • Het is goed voor je persoonlijke ontwikkeling 

  • Je verbetert je carrièrekansen