Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Aanbiedingen

Wat is een online cocktail workshop voor thuis?

Wat leer je tijdens een online cocktail workshop? In dit artikel geven we je het antwoord! Altijd lastig om te beginnen met het maken van luxe cocktails. Maar dit hoeft dus helemaal niet lastig te zijn. Er zijn ontzettend veel recepten op het internet te vinden waarbij jij gemakkelijk je cocktail kunt maken. In deze blog zal ik jou helpen met de meest makkelijke recepten hoe jij de perfecte cocktail samen met je vrienden kunt maken.

Cocktail workshop via stream

Hiervoor is de Gin Tonic misschien wel het meest populaire drankje van 2020. Tonic. Deze Ging Tonic heeft een bittere klassieke smaak en met de juiste garnituur is iedereen te overtuigen. Hierin zit Gin samen met de drank tonic en de garnituur: verse basilicum, komkommer, limoen, kaneel, appel. Verder heb je nog de populaire cocktails: cosmopolitan, mojito, seks on the beach en pornstar martini. Deze recepten kun je allemaal vinden op de website van cocktails per post.

Wat heb ik allemaal nodig om een cocktail te maken?

Anno 2021 kun je een cocktail pakket laten verzenden naar je eigen huis. In dit pakket kan je met een ervaren bartender samen een cocktail te maken. Hiervoor zit een QR-code in het doosje die je met je mobiel kunt scannen. En gaat het iets te snel, dan zet je het filmpje op pauze en kijk je het nog een keer. Het enige wat jij thuis nodig hebt is een glas, ijsblokjes en bidon of conserveglas.

Hoe kan ik een cocktail workshop samen doen met mijn vrienden of collega’s?

Tegenwoordig is er een cocktail workshops om samen met jou vrienden of collega’s cocktails te maken. Tijdens deze workshop wordt jij door een ervaren bartender begeleid hoe je de perfecte cocktail kunt maken. Met een leuk interactief programma worden verschillende cocktails bereid. Deze cocktailworkshop is nu ook workshop in een online variant. Het bedrijf bar company heeft hier ontzettend veel ervaring mee, in haar eigen professionele studio met camera-apparatuur begeleiden zij meerdere groepen in een fantastische workshop.