Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Gezondheid

Zit je niet lekker in je vel? Deze tips helpen je!

Zit jij niet lekker in je vel? Nick de Waard heeft de volgende tips voor je op een rijtje gezet. Hij omschrijft meer tips in zijn artikel.

1. Schrijf

Heb je er altijd al van gedroomd om een ​​roman te schrijven, maar heb je nooit de tijd kunnen vinden om te schrijven? Nu heb je geen excuus meer! Zelfs als je niet aan de volgende Great American Novel werkt, is schrijven een geweldige manier om de tijd te doden. Een dagboek schrijven, een brief schrijven aan een vriend of familielid die je al een tijdje niet hebt gezien, of zelfs een lijst maken van voedsel dat je nog een keer wilt eten als je weer zin hebt in smaak, het maakt niet uit! Zet gewoon een pen op papier en ga aan de slag. Lekker ontspannen.

2. Neem een ​​bubbelbad

Steek wat kaarsen aan, zet wat rustgevende muziek op en kom tot rust met een warm, ontspannend bad. Voeg wat essentiële oliën toe, zoals lavendel, citroengras of wierook voor een speciaal tintje. Als je niet in staat bent om een ​​volledig lichaamsbad te nemen, trakteer jezelf dan op een warm voetenbad.

3. Eenvoudige rekoefeningen of bedyoga

Als je geen zin hebt in je typische trainingsroutine, maar je lichaam toch in beweging wilt krijgen, probeer dan eenvoudige rekoefeningen of wat extra zachte yogahoudingen. Geen energie om uit bed te komen? Geen probleem! Kom gemakkelijk in beweging met enkele eenvoudige bed-yogahoudingen, zoals een zittende draai.

4. Bel een vriend

Als je niet lekker in je vel zit, wil nog niet zeggen dat je niet kunt socializen! Bel een vriend of familielid aan de telefoon en praat over uw dag. Het horen van de stem van een geliefde is veel persoonlijker dan het verzenden van een sms-bericht en een zekere manier om beide dagen op te fleuren.

5. Wees creatief

Creativiteit omzetten is leuk en boeiend om te doen als je je niet lekker voelt en je verveelt. Vouw wat origami (sommige eenvoudige figuren zijn honden, kikkers en schildpadden), leer jezelf breien of haken, knip vormen en afbeeldingen uit een tijdschrift en plak ze in een collage, probeer aquarellen of schets de scène buiten je venster.

https://nickdewaard.nl/niet-lekker-in-je-vel-zitten/