Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Banen en opleidingen

Zo vind je een leuke stage in Amsterdam!

Een stage vinden in Amsterdam kan soms een hele zoektocht zijn. Waar de een meteen raak heeft is de ander soms een aantal maanden bezig met het vinden van een geschikte stage die past bij zijn/haar interesses en kwaliteiten. Integrand Amsterdam kan je daarom helpen bij het vinden van een geschikte stage.

Stage vinden met Integrand

Wij helpen zowel universitaire als hbo-studenten met het vinden van een stage. Daarnaast bieden wij ook startersfuncties, traineeships, werkstudentschappen en zomerstages aan. Via onze website kun je een heel aantal vacatures vinden die wij momenteel aanbieden. De vacatures die wij aanbieden lopen uiteen. Denk aan vacatures van accountancy tot aan engineering en van juridische stages tot bedrijfskundige stages. De stages hebben verschillende startdata, dus er zit altijd wel iets tussen wat jij zoekt.

 

Tips voor het vinden van een stage

Wil jij een stage vinden maar lukt het nog niet helemaal? Lees onderstaande tips door om gegarandeerd een stageplek te vinden. Oriënteer je allereerst op welke bedrijven er allemaal zijn en welke bedrijven jij interessant vindt. Dit is te vinden op de Integrand website. Vervolgens kun je ook in gesprek gaan met andere studenten die ook een stage in Amsterdam hebben gelopen. Dit kan je horizon verbreden en nieuwe contacten laten leggen. Wellicht kun je via hen een stageplek binnen slepen. Het is altijd goed om je netwerk uit te breiden. Ook kun je in gesprek gaan met bedrijven die jou interessant lijken. Dit geeft je een beter beeld van de beschikbare opties. Dit kun je ook al een jaar of half jaar voor je stage moet gaan lopen doen. Tegen die tijd dat jij stage moet lopen, hebben ze misschien wel een plekje en denken zij aan jou. Tot slot kun je contact leggen met de bestuursleden van Integrand Amsterdam. Zij kunnen je helpen met het oriënteren op verschillende bedrijven. Daarnaast kunnen zij jou tips geven voor leuke stage vacatures.

Heeft dit je nou nieuwsgierig gemaakt en ben je benieuwd wat voor stages wij nog meer hebben te bieden? Dan kan je altijd even langslopen bij ons inloopspreekuur of bellen/mailen naar het Integrand kantoor!