Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Geschenken

3 tips bij het kopen van sportprijzen online

Voor het kopen van sportprijzen hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Er zijn talloze webshops die een grote verscheidenheid aan sportprijzen aanbieden. Toch is je keuze voor een bepaalde prijs niet willekeurig. Er zijn een aantal zaken waar je rekening mee houdt bij het maken van die keuze. Hieronder drie tips om ervoor te zorgen dat je altijd de sportprijzen krijgt die bij je evenement passen.

1.      Kies een trofee die past bij de prestatie

Kijk eerst goed naar basiszaken, hoeveel sportprijzen heb je nodig? Lijkt triviaal maar geef je een winnend hockeyteam één grote gouden beker of krijgt ieder teamlid een eigen medaille? Kijk ook goed naar de sport en kies voor een webshop met duidelijke foto’s en een helder overzicht van de verschillende sporten. Sommige sportprijzen lijken van een afstandje veel op elkaar maar kunnen om twee hele verschillende sporten gaan.

2.      Koop een bijzondere prijs voor de winnaar

Je kunt ervoor kiezen om iedereen een prijs te geven als dank voor deelname aan het toernooi maar het is altijd leuk om de winnaar nog even extra in het zonnetje te zetten als eerbetoon voor de geleverde prestatie. Je kunt bijvoorbeeld een grotere medaille bestellen of een luxere trofee. Bij sommige leveranciers is het zelf mogelijk om een prijs op bestelling te laten maken.

3.      Hou rekening met de grootte en het gewicht

Er zit ook nog een praktische kant aan het bestellen van sportprijzen. De grootte en het gewicht van de prijzen zijn uiteraard belangrijke factoren voor de verzendkosten. Werk je met een beperkt budget dan kun je beter een medaille kopen. Die kun je ook in grotere oplagen kopen als prijs voor het meedoen. Je betaalt dan vaak maar een paar cent per stuk en je pakket kan vaak dezelfde dag al verstuurd worden.