Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Geschenken

Een evenement met prijzen voor iedereen

In veel gevallen zijn evenementen en met name sportevenementen erg competitief ingesteld. Oftewel, er is een winnaar en er zijn verliezers. Niks mis mee natuurlijk, want onderlinge competitie kan juist heel goed zijn voor de ontwikkeling van bijvoorbeeld werknemers. Toch is het in onze hedendaagse maatschappij minstens net zo belangrijk dat mensen meedoen. Een inclusieve samenleving waarin mensen samenwerken in plaats van elkaar als concurrent te zien.

Met name voor kinderen is het belangrijk dat ze zich betrokken voelen bij sociale/maatschappelijke gebeurtenissen. Daarom worden er voor kinderen regelmatig activiteiten georganiseerd waarbij de nadruk ligt op samenwerken. En dat betekent natuurlijk ook dat ieder kind aan het eind van de dag een eigen prijs in ontvangst mag nemen!

Wat bepaalt de prijs van sportprijzen?

De prijs van sportprijzen wordt vooral bepaald door twee factoren. De hoeveelheid edelmetalen, zoals goud of zilver, die zijn gebruikt bij het maken van de trofee en de afwerking van de sportprijs. Je kunt een medaille kopen die in een eenvoudige mal door een machine geperst is. Die kun je voor weinig geld in grote oplagen kopen. Een grote gouden beker bijvoorbeeld, heeft veel losse onderdelen die in elkaar moeten worden gezet en bevat meer edelmetaal dan een goedkope medaille.

Originele medailles hoeven niet duur te zijn!

Maar dat betekent niet dat je geen leuke, goedkope medaille kunt bestellen. Bij een standaard medaille heb je bijvoorbeeld wel de keuze uit verschillende afmetingen en kun je de kleur van het lint zelf kiezen. Sommige aanbieders maken het zelfs mogelijk om een eigen afbeelding en een persoonlijke boodschap op de medailles af te laten drukken. Zo maak je er helemaal je eigen feestje van en koop je voor weinig geld originele sportprijzen die je kunt uitreiken als beloning voor het meedoen!