facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
by - no comments
Ardo calypso

 

Ardo Calypso

Ardo Calypso is een productlijn van het merk Ardo. Het bedrijf is gericht op borstvoedingsproducten en de producten onder deze lijn zijn dan ook borstkolven en borstkolfonderdelen. Ze hebben een enkelzijdige borstkolf en een dubbelzijdige borstkolf.

Ardo Calypso borstkolven

De borstkolven in de productlijn Ardo Calypso zijn elektrisch en naar wens is er een enkelzijdige variant en een dubbelzijdige variant. Het handzame formaat van de enkelzijdige borstkolf zorgt ervoor dat deze zeer geschikt is om mee te nemen voor onderweg. Het voordeel van de dubbele borstkolf is dat je tot de helft meer tijd bespaard met het kolven ten opzichte van de enkelzijdige borstkolf.

Voordelen Ardo Calypso borstkolven

De Ardo Calypso borstkolven zijn voorzien van verschillende innovatieve oplossingen. De kolven hebben een speciaal optiflow massage opzet stuk. Dit zorgt voor massage van het tepelhof en stimuleert zo de toeschietreflex. Bovendien zijn de borstkolven stil en gemakkelijk te gebruiken middels de eenvoudige bedienbare knoppen.

Ardo Calypso onderdelen

Borstkolven zijn dure producten en het is dan ook mogelijk om losse onderdelen bij te bestellen wanneer deze versleten zijn door intensief gebruik. Van kolfslangetjes tot adapters voor de netstroom je kan het gemakkelijk los bij bestellen.

https://www.moederenbaby.nl/ardo-calypso-dubbel-plus-aanbieding/