Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Boeken en Tijdschriften

Dit kennishuis ondersteunt je tijdens het uitgeven van je boek

Wil jij geld besparen en tegelijkertijd ondersteuning krijgen bij het uitgeven van je boek? Dan is het een goed idee om de hulp van De Vrije Uitgevers in te schakelen. Dit kennishuis zit boordevol professionals die weten waar ze het over hebben. Het uitgeven van boeken kan complex zijn en daarom is een partner die naast je staat vaak heel welkom. Heb je bijvoorbeeld zelf een boek geschreven en wil je deze ook zelf uitgeven? Dan staat je een heleboel informatie te wachten. Allereerst dien je ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel als officiële uitgeverij. Hierna is het mogelijk je aan te sluiten bij De Vrije Uitgevers, waar je de benodigde hulp zult krijgen.

Tarieven en meer informatie

Wanneer je je aan wilt sluiten bij dit kennishuis, is het handig om eerst de voorwaarden te lezen. Daarna vul je het aansluitformulier in. Je betaalt eenmalige kosten van € 310,-: het instaptarief. Je bent dan automatisch ook aangesloten bij het Centraal Boekhuis, een heel belangrijk punt, want dit betekent dat je boek gedistribueerd wordt naar grote verkooppartijen. Denk dan aan Bol.com en Libris. Daarnaast reiken de specialisten je allerlei nuttige tools aan om bijvoorbeeld kosten en omzet te berekenen en rapportages uit te draaien. Je kan ook gratis een webshop maken, maar voor € 70,- neemt dit kennishuis je dit ook graag uit handen. Wil je niet direct het instaptarief betalen, maar eerst een kennismakingsgesprek aangaan? Dan betaal je € 85,-. Mocht je je hierna willen aansluiten, hoef je dit bedrag echter niet te betalen.

Neem een kijkje op de website

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden van dit kennishuis? Aarzel dan niet om de overzichtelijke website te bekijken. Hier vind je overigens ook alle contactmogelijkheden. Zo spreek je binnenkort misschien al een van de professionals en ligt jouw boek binnen no-time in de schappen.