Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Beauty en verzorging

Effect van een liquid facelift op lange termijn: wat kun je verwachten?

Sculptra is een injecteerbare behandeling die gebruikt wordt om volumeverlies in het gezicht tegen te gaan en de productie van collageen te stimuleren. Naarmate we ouder worden, verliest de huid volume en kunnen bepaalde delen van het gezicht gaan hangen of ingevallen raken. Sculptra kan helpen om ingevallen slapen op te vullen, volume te geven aan ingevallen wangen, de traangoot en de kaaklijn te liften, en de neus-lippenlijn te verzachten en verminderen. Het resultaat van een Sculptra behandeling verschijnt geleidelijk na de behandeling en kan tot 2,5 tot 3 jaar aanhouden. Sculptra is gemaakt van poly-L-melkzuur, een natuurlijke stof die ook door het lichaam zelf wordt aangemaakt, en stimuleert de huid om collageen aan te maken, waardoor rimpels verminderen. Voor een Sculptra behandeling kunt u terecht bij een ervaren cosmetisch arts KNMG.

Wat is het effect van een liquid facelift op lange termijn?

Het effect van een liquid facelift op lange termijn kan verschillen per persoon. Over het algemeen blijft het effect van een liquid facelift-behandeling zichtbaar voor een periode van drie tot zes maanden. Na deze periode zal de spieractiviteit langzaamaan weer toenemen en kunnen rimpels en lijntjes geleidelijk terugkomen. Het is mogelijk om de liquid facelift-behandeling te herhalen om het gewenste resultaat te behouden.

Op lange termijn kan regelmatig gebruik van een liquid facelift ervoor zorgen dat de spieren in de behandelde gebieden minder actief worden en minder snel rimpels en lijntjes vormen. Dit komt doordat de spieren gedurende langere tijd niet overmatig worden gebruikt. Daarnaast kan het gebruik van een liquid facelift ervoor zorgen dat bepaalde spieren verleerd worden, zoals bijvoorbeeld de fronsrimpel. Hierdoor kan het zijn dat u na een liquid facelift-behandeling minder vaak gaat fronsen omdat u dit niet meer gewend bent.

Het is belangrijk om te weten dat een liquid facelift een veilige behandeling is wanneer het wordt uitgevoerd door een ervaren en gekwalificeerde specialist. Bij Van Lennep Kliniek werken we met ervaren cosmetisch artsen die gespecialiseerd zijn in liquid facelift-behandelingen. Tijdens een gratis eerste consult kunnen we uw wensen en verwachtingen bespreken en u adviseren over de mogelijke resultaten op lange termijn.

https://www.vanlennepkliniek.nl/