Zelf ontwikkelings onderwijs
Business / Marketing and Advertising

Incassobureau in Rotterdam nodig?

Helaas krijgt iedere ondernemer er wel een keer mee te maken, klanten die de facturen niet betalen, en dan is een incassobureau in Rotterdam nodig. Wanneer u problemen heeft met onbetaalde facturen, dan kunt u bij ons terecht om het probleem voor u op te lossen op een professionele en bovenal klantvriendelijke manier. De kosten? Die zijn uiteraard voor uw klant, het is niet de bedoeling dat u extra kosten krijgt voor het oplossen van dit probleem. Incassonet is er om u te helpen!

Incassonet, incassobureau in Rotterdam

Incassonet is uw incassobureau in Rotterdam, en wij kunnen helpen om het probleem op te lossen. Bij slecht betalende debiteuren is het lastig, aan de ene kant wilt u graag betaald worden voor uw geleverde diensten, maar tegelijkertijd wilt u ook niet de klantrelatie verliezen waar u zo hard voor heeft gewerkt. Daarom gaat Incassonet voor u daadkrachtig te werk, maar op zo’n manier dat de klantrelatie behouden een van de grootste focussen is. 

De werkwijze

Bij Incassonet hebben we een werkwijze die bestaat uit vier stappen: indienen, online volgen, het incassotraject en de afronding. Eigenlijk zijn dit de stappen waar u vooral doorheen gaat als crediteur. Als eerste moet u uiteraard de zaak bij ons indienen. Dit kan online gebeuren, maar ook via de telefoon kan het geregeld worden. Hierbij ontvangen wij graag alle informatie die we nodig hebben om achter de debiteur aan te gaan. Dit houdt in: de onbetaalde factuur/facturen, en de contactgegevens van uw klant wanneer u heeft. Het liefst krijgen we meerdere contactgegevens, op deze manier kunnen we op verschillende manieren contact opnemen met uw klant, wat de kans van slagen vergroot. Bekijk dit incassobureau Rotterdam.

De vervolgstappen

Wanneer de zaak is ingediend, kunt u ten alle tijden online volgen hoe het ervoor staat met uw incassozaak. Er komen regelmatig updates over welke stappen zijn genomen, en wat de plannen zijn voor de volgende stappen. De incasso specialist gaat voor u aan de slag, en neemt contact op met uw klant om op vriendelijke toon aan te manen om de factuur te betalen. Uiteindelijk is de incassozaak afgerond, en bent u klaar! administratie-blogs.nl