Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Winkelen

Je smartphone hoesje zelf ontwerpen, wordt hier realiteit

Waarom zou je jezelf beperken tot het kopen van een onpersoonlijk smartphone hoesje in een (online) winkel? Je kan namelijk ook zelf je smartphone hoesje ontwerpen op xpressing.nl, en van dit simpele accessoire ter bescherming van je telefoon een persoonlijk item om te koesteren maken. Door er een leuke foto op te zetten bijvoorbeeld, of een schilderij of filmbeeld die je altijd is bijgebleven. Of een afbeelding die je van nul zelf gemaakt hebt. Op deze website is het allemaal mogelijk. Verjaart binnenkort een goede vriend of vriendin, een geliefde of familielid, en ben je op zoek naar een bedachtzaam cadeau? Een zelfgemaakt smartphone hoesje met een leuke foto van jullie, voorzien van een grappig tekstje, zal deze persoon zeker niet zien aankomen! 

Een vlot creatieproces

Het creatieproces verloopt erg vlot, en doe je desgewenst in een paar minuten. Eigenlijk zijn er slechts drie stappen: als eerste bepaal je rond welk type smartphone je hoesje zal moeten komen zitten. Vervolgens ga je aan de slag in de online designstudio, waar je een foto uit je persoonlijke collectie kan uploaden of van nul begint met een eigen design. Hier kan je eventueel ook nog een zinnetje tekst aan toevoegen. Stap drie van drie bestaat uit het klikken op ‘bestellen’ en tot vijf werkdagen in spanning wachten tot wanneer je hoesje in je brievenbus wordt gedaan. Zo gemakkelijk kan zelf een smartphone hoesje ontwerpen zijn!

Maak bij deze expert je hoesje en ga voor kwaliteit

Dit hoesje zal eveneens van hoge kwaliteit zijn, aangezien ze door niet één, maar twee kwaliteitscontroles is gegaan bij Xpressing. Zo verzekeren zij jou ervan dat je hoesje er niet alleen geweldig uit zal zien, maar ook tegen een stootje kan. Kan je niet wachten om aan de slag te gaan en zelf je eigen smartphone hoesje te ontwerpen? Ga dan als de bliksem naar hun website! In geval van vragen, vind je hier ook alle nodige contactgegevens terug.