Zelf ontwikkelings onderwijs
Business / Marketing and Advertising

Verhelp stress en leer te ontspannen

Heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is dat in veel gevallen een goede eigenschap. Mensen werken graag met je samen en weten wat ze van jou kunnen verwachten. Ook weet jijzelf waar je van op aan kan, want door jouw doorzettingsvermogen hoef je er niet aan te twijfelen of je iets goed zal doen of dat je iets wel op tijd in zal leveren. Toch ga je er wel over zitten piekeren en weet je niet zeker of het allemaal wel goed was wat je hebt gedaan. Gezonde spanning is heel gewoon en het is ook helemaal niet gek als je ergens over in zit. Sommige dingen zijn nou eenmaal niet te voorspellen en kunnen je zeker even aan het twijfelen brengen. Echter, wanneer je veel piekert, wordt de kans steeds groter dat je ook over zekerheden in gaat zitten. Hoewel dit nergens voor nodig is, kan het je leven steeds meer beïnvloeden en jou uit balans maken.

Dreigt jouw goedbedoelde doorzettingsvermogen en verantwoordelijkheidsgevoel uit balans te raken? Dan staat Piekerpoli graag voor jou klaar. Wij helpen je te onderzoeken waarom het is dat je veel piekert en wat voor klachten dit oplevert. Misschien verwacht je wel een burn-out te hebben, maar hoeft dit helemaal niet het geval te zijn. Stress kent vele oorzaken en is niet zomaar verholpen. Echter, Piekerpoli heeft veel ervaring met cliënten die stress ervaren en weet daarom precies hoe wij jou begeleiding op maat kunnen bieden. Onze zes Piekerpoli’s bieden verschillende therapieën, zoals de emdr therapie amsterdam en psychotherapie amsterdam. Wij gaan graag met jou in gesprek om erachter te komen op welke manier wij jou kunnen helpen.

Gaat er ineens een wereld voor jou open door de informatie over de Piekerpoli? Dan leren wij jou graag kennen en hopen wij je te mogen begeleiden.

https://piekerpoli.nl/