Zelf ontwikkelings onderwijs
Business / Marketing and Advertising

Verwarming voor je tuin

De winter komt er weer aan en een verwarming in je schuur is erg handig als je regelmatig aan het werk bent in je schuur. Een dergelijke verwarming is ook erg handig als je een feestje wilt geven, dit tot laat in de avond doorgaat. Er zijn veel verschillende verwarmingen beschikbaar die je kunt gebruiken bij dit soort situaties, maar wat is nou de beste verwarming en welke is het meest praktisch?

 De beste en meest praktische oplossing is een gaskanonnen. Ten eerste zit er bij een gas kanon geen kabel dus hoef je nooit op te letten dat je niet struikelt over vervelende kabels. Een verwarming op benzine heeft ook een nadeel, want er kan zo nu en dan een onaangename geur met zich mee opspelen door de benzine. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten als je een gezellig feestje geeft of als je aan het werk ben in je schuur. 

Een gas kanon heeft deze nadelen niet. Er zijn veel verschillende soorten gaskanonnen in verschillende maten. Duurdere gaskanonnen hebben extra opties, waardoor het nog aantrekkelijker wordt een gas kanon te kopen en in je tuin neer te zetten. Een dergelijke optie is een tijdsinstelling. Dit houdt in dat het apparaat aangaat wanneer jij dat hebt ingesteld. Stel je bent om 7 uur thuis en om half 8 wil je werken in je schuur, dan stel je in dat om kwart over 7 het kanon aangaat en je om half 8 een warme schuur hebt. Bij de webshop Fuxtec heb je veel van dit soort gaskanonnen. Online heb je over het algemeen meer keus en zijn de gaskanonnen goedkeper dan in een fysieke winkel. Fuxtec heeft een breed assortiment van allerlei tuingereedschap. Van heggenschaar tot strooimachine Fuxtec heeft het allemaal.

http://www.fuxtec.nl