Zelf ontwikkelings onderwijs
Business / Marketing and Advertising

Wat kan Otto Work Force voor u betekenen?

Otto Work Force is een uitzendbureau en kan veel betekenen voor zowel werknemers als werkgevers. Om erachter te komen wat u Otto Work Force voor u kan betekenen leest u dit artikel.

Werkgever

Bent u een werkgever en op zoek naar nieuwe werknemers? Otto Work Force zorgt voor de werving & selectie van nieuw personeel voor u bedrijf. Wij zorgen dat uw team wordt uitgebreid met het personeel waar u naar op zoek bent. We stellen van tevoren vast welke eigenschappen en vaardigheden uw nieuwe werknemers moeten hebben en na de selectie worden ze door u uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Daarnaast kan Otto Work Force ook tijdelijk personeel voor u verzorgen. Voor de detachering van ervaren personeel bent u bij Otto Work Force aan het juiste adres. Onze werknemers zijn gemotiveerd, ook als het maar om een korte tijd gaat. Wanneer u personeel detacheert van Otto Work Force heeft een gegarandeerd toevoeging aan uw team.

Werknemer

Wanneer u op zoek bent naar een baan biedt Otto Work Force verschillende oplossingen. Zo hebben wij lijst met vacatures voor werk in alle soorten branches. Bent u geïnteresseerd in een baan in het buitenland? Otto Work Force biedt banen aan in 8 landen en kan voor u de eerste stap richting een internationale cariere zijn. Wanneer u aan de slag gaat bij Otto Work Force bieden wij u ook perspectief. Zo trainen wij onze werknemers en leiden ze op, zodat ze kunnen doorgroeien binnen de branche waar ze in operen. Wij zorgen ervoor dat u zich als werknemer blijft ontwikkelen!

Bent u er klaar voor om u zelf te gaan ontwikkelen in datgene waar u goed in bent? Kijk dan bij de vacatures van Otto Work Force en solliciteer direct!