facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
by - no comments
Webwinkel starten

Er zijn steeds meer bedrijven die een webwinkel maken of een webwinkel laten maken. Er zijn inmiddels al rond de 40.000 webwinkels in Nederland en dat aantal zal de komende jaren allemaal maar blijven groeien. Meer dan 90 procent van de Nederlanders besteld wel eens wat online, daarmee heb je dus een gigantische markt, maar wat zijn nog meer redenen om een webwinkel te starten?

 

Een informatiebron

Webwinkels worden niet alleen gebruikt om te bestellen, maar ook om bepaalde producten te kunnen vergelijken of op te zoeken. Het is voor je klanten makkelijker om te zien wat je in huis hebt vanuit de comfort van hun eigen stoel. Het aanbod van de concurrenten kan beter worden vergeleken met dat van jou, mensen willen zeker weten dat ze het beste product kopen. Hierdoor is het ook verstandig om mensen die je website bezoeken veel informatie geeft over de producten die je levert en ook de kans geeft om snel dingen te kunnen vragen.

 

Geld moet rollen

Veel mensen doen dus wel eens een bestelling online, maar daarnaast wordt er ook in het algemeen meer uitgegeven, tussen 2017 en 2018 was er al een groei van 10% in uitgaves. Met de huidige crisis zal dit deel wel omlaag gaan, maar online bestellen is inmiddels door de verschillende COVID-maatregelingen wel een stuk aantrekkelijker geworden, waardoor de kans erg groot is dat in de komende maanden/jaren het aandeel van online verkopen zal groeien. Aan het begin van 2019 was dat aandeel al bijna 30% en ook in die tijd leek er al een groei in te zitten, die dus waarschijnlijk alleen maar groter zou kunnen worden.

 

Er zijn genoeg redenen om een webwinkel te openen, het zal in de toekomst alleen maar noodzakelijker worden, er bestaat natuurlijk een kans dat je zelf niet echt weet hoe je dat moet doen maar er is altijd een mogelijkheid dat anderen een website laten maken, tegen een redelijke prijs.

https://www.edit4u.nl/