Zelf ontwikkelings onderwijs
Business / Marketing and Advertising

Een borstvergroting

Veel vrouwen zijn tegenwoordig ontevreden over hun borsten, ze vinden ze te klein of ze willen graag weer wat vollere borsten. Als dit het geval is, kan u besluiten om een borstvergroting te laten doen. Dit is een grote beslissing, vandaar dat het belangrijk is om borstvergroting informatie op te zoeken.

Bij een borstvergroting worden er implantaten aangebracht om de borst groter te maken of een wat vollere vorm te geven. Als u over een borstvergroting nadenkt, heeft u eerst een gesprek met een plastisch chirurg. In dit gesprek laat u uw wensen naar voren komen en de plastisch chirurg kan bekijken of dit haalbaar is. U kan natuurlijk ook allerlei vragen stellen aan de plastisch chirurg in dit gesprek. Vaak kan u ook een pasprothese proberen, door middel van deze pasprothese kan u kijken of de gewenste maat van de borsten juist is.

Bij een borstvergroting bent u geheel onder narcose en de operatie zal ongeveer één tot twee uur duren. Een paar uur na het ontwaken uit de narcose zal u weer naar huis mogen, maar u mag dan nog niet zelf rijden, dus het is belangrijk dat u kan worden opgehaald. Na de operatie zal u natuurlijk nog wel een aantal keer terug moeten komen voor controle, zo kan de plastisch chirurg bekijken of het allemaal nog goed gaat.

De gemiddelde kosten van een borstvergroting in Nederland ligt rond de €4000,-. De goedkoopste aanbieder biedt een borstvergroting aan voor €2.390,-. Het is belangrijk om van te voren eerst goed uit te zoeken welke bedrijven het aanbieden en u kan natuurlijk ook afspraken maken over een borstvergroting, waardoor u nog meer informatie komt te weten. Hier komt u vaak ook de prijzen te weten en zo zou u een beslissing kunnen maken of u een borstvergroting ondergaat en bij welke aanbieder.

http://faceland.nl/