facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
by - no comments
Een luxe badkamer inrichten

Nu we allemaal binnen zitten door covid-19 en we onszelf niet meer kunnen verwennen met een avondje stappen, naar de bioscoop of uit eten gaan, biedt dat de mogelijkheid om het binnenshuis leuk te maken. De opknapbeurt van de badkamer is super fijn en ook heel goed te doen. Je hoeft niet veel veranderingen aan te brengen om de beleving van je badkamer totaal te veranderen. Je hebt nu veel tijd om aan je badkamer te werken, dus doe dat! In dit artikel geven we je tips om je badkamer op te fleuren.

 

Vind je het ook altijd zo vervelend dat als je klaar bent met douchen, je helemaal nat bent en je jezelf moet gaan afdrogen terwijl je het koud hebt? De perfecte oplossing daarvoor is de lichaamsdroger. Maar hoe werkt dat dan? De lichaamsdroger zit ingebouwd in de douche. Als je klaar bent met douchen druk je op de knop en dan wordt u vanzelf gedroogd met een heerlijk warm deken van lucht. Voordelen van deze lichaamsdroger, is dat het comfort douche omhooggaat en dat het tijd bespaart. Een lichaamsdroger is al jarenlang aanwezig in luxe hotels, wellness centra en verpleeghuizen, maar Lactiva maakt het mogelijk de lichaamsdroger nu in je eigen badkamer te ervaren.

 

Een ander ding om je badkamer fijner te maken, is het installeren van een luxe douche. Bijvoorbeeld een regendouche. Dat is een douche die het gevoel geeft dat je in de regen staat, dit komt door de grote diameter van de leehnavasor douchekop. Hoe groter de douchekop is, hoe luxer de douche is. Een voordeel van een regendouche is dat het super lekker voelt, een nadeel is dat het veel water verbruikt. Een regendouche verbruikt al snel 25 liter water per minuut, terwijl een normale douche maar ongeveer 11 liter per minuut nodig heeft.

https://lavicta.nl/