facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
by - no comments
Een professionele website laten maken in Den Haag

 

Het laten maken van een professionele website is een grote stap voor elk bedrijf. zeker wanneer de stap van een middelklein naar een groot bedrijf wordt gemaakt is het belangrijk een professionele website te hebben. U kunt een dergelijke website laten maken bij een ervaren design webdesign bureau in Den Haag als SAM Design. Ons webontwikkelings bureau kan al uw wensen verwerken in de website en heeft een gestroomlijnde procedure voor het maken van een website die ongeveer als volgt verloopt:

 

Inventariseren

De eerste stap is het inventariseren of in kaart brengen van de wensen van de klant voor het laten maken van de website. Dit wordt gedaan in gesprek met een van onze designers. De klant kan al haar wensen aangeven en die worden dan meegenomen in het design. Na deze stap wordt een offerte opgesteld voor het aanmaken van de website. De klant kan kiezen hier wel of niet akkoord mee te gaan.

 

Conceptversies

Als de kant de offerte goedkeurt kan worden doorgegaan naar de volgende stap, het maken van conceptversies. Hierin wordt voor elk soort pagina van de website een conceptversie opgezet waar de wensen van de klant zo goed mogelijk in verwerkt worden. Er kan eventueel wat heen en weer gemaild worden tot zowel de klant als de designer tevreden zijn met de website.

 

Het invullen van de website

Zodra de klant akkoord gaat met de conceptversies kan de webdesigner door met het invullen van de website. Alle pagina’s worden aangemaakt, alles wordt technisch helemaal in orde gemaakt, en de inhoud van de website wordt ingevuld. U kunt zelf inhoud aanleveren of wij kunnen dit voor u doen.

 

De lancering

Als alle inhoud in ingevuld kan de website gelanceerd worden! Vanaf dit punt is uw website online en kan u gaan werken aan uw online imago. Geniet van het laten maken van uw nieuwe website!