facebooktwitter
Home Contact Partners Cookiebeleid
by - no comments
Een website laten maken bij een webdesign bureau te Breda

 

Een nieuwe website laten maken is voor elk bedrijf een grote stap. Zeker voor de kleine tot middelkleine bedrijven kan het een flinke investering zijn om een nieuwe website te laten maken. Toch is het een noodzakelijke kostenpost als uw bedrijf groei door wil maken. Niet alleen kan een nieuwe website bezoekers trekken naar uw bedrijf maar daarnaast draagt de website het imago van uw bedrijf uit. Daarom is het heel belangrijk een goede website te hebben. SAM Design kan een moderne website maken voorzien van alle eisen voor de nieuwste moderne websites. Hier onder bespreken we kort de procedure van een website laten maken bij SAM Design te Breda.

 

Het intake gesprek

Voor we beginnen met het bouwen van de website gaat een van onze designers erven zitten met de klant om te bespreken wat de website allemaal moet bevatten en hoe de website er ongeveer uit moet zien. De klant kan bepaalde eisen doorgeven aan de designer en de designer kan de klant al gelijk adviseren of dit haalbaar zal zijn of niet. Hierna begint de designer aan de nieuwe website.

 

De conceptversies

Na het intake gesprek is het tijd voor de designer om de conceptversies van de website te maken. Een conceptversie is als het ware een voorbeeld van een pagina. Voor elk soort pagina wordt een dergelijke conceptversie gemaakt en die worden naar de klant gestuurd. Dan kunnen ze wat heen en weer worden gestuurd.

 

Het invullen van de website

Na het intake gesprek en de conceptversies kan de website volledig ingevuld worden. De inhoud van de website moet nog wel worden aangeleverd, dit kan de klant zelf doen maar dit kan eventueel ook geregeld worden door het design bureau.

 

De website lanceren

Na al de vorige stappen is de website helemaal klaar en kan de website gelanceerd worden. Vanaf nu is de website door iedereen op internet vindbaar. Geniet van uw nieuwe website!