Zelf ontwikkelings onderwijs
Business / Marketing and Advertising

Inbraakpreventie

Het spreekwoord luidt: hoe meer bezittingen iemand heeft, hoe kwetsbaarder hij is. Stel je voor dat je heel lang en hard gewerkt hebt om een nieuwe laptop, camera of telefoon te kopen. Als je eindelijk genoeg geld bij elkaar gespaard hebt, koop je het en ben je intens gelukkig. Echter, dat geluk kan van het ene op het andere moment omslaan in een intens verdriet, als je nieuwe, dure aankoop gestolen wordt. Gelukkig zijn er veel manieren om de kans op diefstal zo klein mogelijk te maken. In dit artikel ga ik drie mogelijkheden voor u uiteenzetten.

 

Ten eerste is het belangrijk om een inbraakalarm aan te schaffen. Zo kan er niemand ongemerkt uw huis binnensluipen. Groenewegen Delft heeft een uitgebreide  collectie inbraakalarmen die allemaal voldoen aan de kwaliteitseisen volgens de NEN-normen en VEB-eisen. De inbraakalarmen van Groenewegen worden geïnstalleerd door een professional en zijn storingsvrij. Zo kunt u met een veilig gevoel gaan slapen.

 

Het is ook van groot belang om een goed systeem van sloten en sleutels te hebben. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u nooit een adres, nummer of naam op uw sleutel heeft staan. Ook is het af te raden om uw sleutels te dupliceren en aan jan en alleman uit te delen, je weet maar nooit in wiens handen ze vallen. Hiernaast leehnavasor is het veilig om anti inbraakstrips aan te schaffen, zo kunnen dieven ook zonder sleutel niet naar binnen.

 

Als laatste is het veilig om camera beveiliging te gebruiken. Zelfs als er dan wordt ingebroken en u vindt kan de dieven niet op heterdaad betrappen, dan kunt u de dieven later makkelijker opsporen met de videobeelden. Als u geen geld heeft voor een systeem met camera’s, dan kunt ook een neppe camera ophangen. Dit heeft een afschrikwekkende werking op dieven, zij zullen dan minder geneigd zijn om bij u in te breken.

https://www.groenewegendelft.nl/