Zelf ontwikkelings onderwijs
Business / Marketing and Advertising

Opslagman had een opslagruimte voor mij vrij

Dankzij Opslagman had ik snel en gemakkelijk een opslagruimte gevonden die perfect was voor al mijn spullen. Ik had eerst mijn spullen in een andere opslagruimte die heel goedkoop was. Helaas had ik daar beter moeten opletten, want sommige spullen zijn daar van mij gestolen en ik moest daarom met spoed op zoek naar een ander bedrijf die voor een goede prijs veilige opslagruimtes aanbiedt.

Voordat ik Opslagman tegen kwam…

Ik had dus voordat ik Opslagman kende een ander bedrijf waar ik mijn spullen tijdelijk kwijt kon. Maar ze deden al erg vaag over van allerlei zaken en ik vertrouwde het niet. Toch ben ik er voor gegaan en dat bleek achteraf een slechte keuze te zijn. Toen het eenmaal gebeurd was ben ik meteen mijn spullen daar weg gaan halen en online gaan zoeken naar een andere aanbieder. Gelukkig kwam ik snel op het internet Opslagman tegen die veel opslagruimtes te bieden hadden. Ik las nog even snel de reviews door en zag dat deze plekken wel goed beveiligd waren. Dus besloot ik online een ruimte te reserveren voor bij mij in de buurt. Binnen een paar uur kreeg ik reactie hierop en vroegen ze of ik nog wou profiteren van hun extra diensten.

Een veilige opslagruimte

Ik vroeg naar die diensten van hun en ze boden ophaalservice aan voor mijn spullen. Dit houden in dat ze mijn spullen zouden ophalen met een servicebusje en dat we daarna meteen naar de opslagruimte zouden gaan om deze in de ruimte te leggen. Dit vond ik een super service dus heb die aangenomen. Alles verliep zoals plan en de opslagruimte is nu vol met mijn spullen die veilig op slot zitten. Opslagman is echt een aanbeveler als het gaat om goede en veilige opslagruimtes in jouw omgeving.

Contact

Bent u benieuwd op dit bedrijf ook iets voor u kan betekenen? Of wilt u kijken wat het aanbod van Opslagman precies is? Dan verwijzen wij u graag naar onze website www.opslagman.nl. Daar vindt u alle informatie die u nodig heeft. Hopelijk kunnen wij u snel helpen.