Zelf ontwikkelings onderwijs
Business / Marketing and Advertising

Optimaliseer je stalinrichting

Wijsman is een agrarische handels- en advies bureau. Wijsman is gespecialiseerd in het bieden van agrarisch advies met betrekking tot de stalinrchting. Bij het geven van dit advies wordt er heel erg de focus gehouden op  duurzaamheid, kwaliteit en innovatie. Hierbij wordt ook te alle tijden aan het welzijn van het dier worden gedacht. Daarnaast biedt Wijsman de cowhouse aan. Dit wordt ook wel het stalconcepttotaal genoemd. Hierbij wordt er advies gegeven over alles met betrekking tot de stalopbouw. Hierbij adviseert Wijsman niet alleen maar regelt de opbouw ook geheel.

Met betrekking tot de cowhouse wordt het welzijn van de koe als eerste prioriteit genomen. Hierbij wordt de focus gehouden op het welzijn van het dier. Het is belangrijk om respect te hebben voor het gevoel van de koe. Daarom biedt Wijsman verschillende producten die hiervoor zorgen. Doordat er met deze producten wordt nagedacht over het welzijn van het dier zorgt dit ervoor dat het dier zich comfortabeler voelt en zich beter gaat gedragen. Cowhouse heeft daarom een comfort zone ontwikkeld. Dit is een ruime ligplaats voor de koe. Uit de observatievideo’s komt naar voren dat koeien eerder gaan liggen op deze plekken.

Producten die onder andere voor de cowhouse worden aangeboden zijn de All weather skywall, koeborstel en de Wisconsin ligbox. Door middel van de All weather skywall kan er worden ingespeeld op verschillende weer situaties. Hierdoor kan er een ideale weer klimaat worden gecreëerd voor de koeien. Het zorgt namelijk voor een goede isolatie. Daarnaast zorgt het voor meer lichtval in de koeienstal. Daarnaast is er een continu opening wat heel fijn is voor de koeien. Door middel van de koeienborstel kan er goed worden gezorgd voor de koeien. Het zorgt er namelijk voor dat ze goed worden gereinigd. Daarnaast vinden de koeien de koeborstel ook gewoon heerlijk omdat het eigenlijk een soort van huidmassage is.

http://www.wijsmanhandelenadvies.nl/