Zelf ontwikkelings onderwijs
Business / Marketing and Advertising

Benidorm

Benidorm is een badplaats aan de Spaanse kust en ligt op 41 kilometer afstand van de mooie stad Alicante. Het historisch centrum van Benidorm bevindt zich op een kaap die de twee grootste stranden scheidt. Dit zijn het Levante-strand en het Poniente-strand, daarnaast heeft Benidorm ook nog een kleiner strand. Benidorm wordt ook wel eens het ‘oudjes dorp’ genoemd, dit omdat veel gepensioneerden hier overwinteren. Zowel ’s winters als ’s zomers is het zeer aangenaam in Benidorm.

Natuurlijk beschikt Benidorm ook over een aantal zeer mooie bezienswaardigheden. Ten eerste het prachtige Mundomar en Aquamundo die aan de noordzijde van de stad liggen. Mundomar is een dolfinarium met een geweldig uitzicht over de stad en mooie shows, Aquamundo is een zwemparadijs wat er naast ligt. Ook bevindt zich in Benidorm een mooie dierentuin, namelijk terra Natura. Een park wat hier weer dicht bij ligt is Aqua Natura en dit is ook weer een waterpark. Na een bezoek aan de dierentuin kan je hier dan ook heerlijk afkoelen. Natuurlijk is het ook goed mogelijk om één van de mooie dorpjes te bezoeken, bijvoorbeeld het dorp Villajoyosa. Hier kan je wandelen door de schilderachtige straatjes en een bezoekje brengen aan de chocoladefabriek Valor S.A. die zich naast een shop met heerlijke chocoladespecialiteiten en een klein museum bevindt. Daarnaast kan je er voor kiezen om de stad te gaan bekennen met een huurauto, maar ook bevindt zich een treintje in Benidorm die jou kan rondleiden door de prachtige stad.

Zou jij graag je zomer willen doorbrengen in Spanje, boek dan een last minute naar Spanje en overweeg ook zeker de stad Benidorm. Hier is namelijk niet alleen maar iets te doen voor ouderen, denk aan de waterparken en de dierentuin. Een last minute in Spanje kan ook voor uw kinderen erg leuk zijn, ten slotte kunt u hier genieten van het aangename weer.

http://lastminutespanje.nl/