Zelf ontwikkelings onderwijs
Business / Marketing and Advertising

Het nieuwe werken

Het nieuwe werken wordt door steeds meer bedrijven toegepast, open werkruimtes geen laden met documenten meer. Natuurlijk zijn er ook nog bedrijven die nog niet zo te praten zijn over het nieuwe werken, maar veel bedrijven zijn dit al wel. Sommige werknemers vinden het dan ook vervelend om alles online te moeten bekijken op een laptop of op een tablet, terwijl andere werknemers juist helemaal genoeg hebben van al die stapels papieren.

Een aantal documenten zijn natuurlijk altijd verstandig om te bewaren en niet alleen online te hebben, er kan namelijk altijd iets verkeerd gaan. Daarnaast kan het online bijhouden van documenten wel weer voor orde zorgen. Ook zijn er verschillende werkzaamheden die u normaal gesproken zelf zou doen en waar u veel tijd mee kwijt bent, denk hierbij aan de vele loonstrookjes, terwijl er tegenwoordig ook gewoon een salarisservice is. Hiermee kunt u alle lonen van de werknemers online bekijken en de salarissoftware houdt zelfs de veranderingen in de cao bij, ook kunnen alle werknemers hun eigen loon bekijken. Zo bent u eindelijk af van al die vervelende loonstrookjes.  Heeft u toch een aantal documenten die nu echt eens weg moeten, maar staat er vertrouwelijke informatie in? Dan biedt een papierversnipperaar u zeker een uitkomst. Let hierbij wel op dat u de goede documenten pakt, u wilt ten slotte niet een belangrijk contract of iets dergelijks kwijt zijn. Wilt u toch orde creëren, maar wel een groot aantal documenten bewaren? Dan is het verstandig dit in een la op te bergen, maar wel netjes op orde, gebruik hier hulpmiddelen voor.  U heeft ten slotte geen zin in stapels papieren op het bureau , die ook nog eens allemaal door elkaar liggen.

Of uw organisatie het nieuwe werken al helemaal geweldig vindt of juist niet, een opgeruimd kantoor is ten slotte altijd prettig.

http://cbbs.nl/