Zelf ontwikkelings onderwijs
Marketing

Event bureau Amsterdam: creativiteit als sleutel van PR

Creativiteit en enthousiasme zijn twee belangrijke kenmerken van Triple P Entertainment, hét event bureau in de buurt van Amsterdam. Het team zit vol met ideeën en passie; dat is belangrijk in de wereld van PR. Om ons heen is immers steeds meer reclame, informatie en berichtgeving. Zeker op internet word je soms geconfronteerd met een eindeloze stroom aan artikelen en andere berichten. Dat de hoeveelheid alleen maar blijft toenemen, maakt dat de uitdaging om op te vallen ook steeds groter wordt. Gelukkig durft het event bureau nabij Amsterdam deze uitdaging aan te gaan.

Val op met de juiste uitingen

De vraag is hoe je de aandacht grijpt. Of het nu op iemands mobiele telefoon is, in een tijdschrift of op straat: hoe zorg je ervoor dat mensen stilstaan bij je boodschap en deze onthouden? Event bureau Triple P Entertainment nabij Amsterdam heeft een sterk team dat gedreven aan de slag gaat met brainstormen over PR stunts en social media content. Het team weet gebruik te maken van ontwikkelingen en trends in onze snel voortgaande wereld. Een voorbeeld? Bij sommige evenementen past het uitstekend om een videoverslag te maken in plaats van een stukje te schrijven. Zodat mensen een kijkje kunnen nemen hoe het er echt aan toe ging en geen lange tekst hoeven te lezen. Zo kunnen er nog meer mensen betrokken worden bij het event. Een creatief vormgegeven video grijpt gegarandeerd de aandacht en blijft hangen.

Het verrassingselement van PR stunts

Op internet zijn mensen gewend dat de informatie en promotie hen om de oren vliegt. Daarom kan het juist goed werken om ze eens te confronteren op een plek waar of manier waarop ze het niet verwachten. Door een dinosaurus in de stad neer te zetten voor de film Jurassic Park bijvoorbeeld. Of door een indrukwekkende etalage in brand te zetten om mensen te informeren over brandveiligheid tijdens de feestdagen. Bij event bureau Triple P Entertainment in de omgeving van Amsterdam worden de meest unieke en in het oog springende stunts verzonnen om de aandacht van voorbijgangers te grijpen. Zo word je onthouden.

https://triplepentertainment.nl