Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Auto's en Motoren

Hoe ziet een theorie cursus in 1 dag eruit?

Heb je moeite met het behalen van je theorie examen of zie je er tegenop om het hele boek te leren? Dan is een theorie cursus in 1 dag iets voor jou. Of het nou gaat om je scooter, auto of motor theorie, veel mensen slagen niet voor deze theorie examens. Voor al deze voertuigen examens wordt een theorie cursus in 1 dag aangeboden. Hoe ziet zo’n dagcursus eruit?

Theorie cursus in 1 dag

Dagcursus werkt samen met het CBR en heeft 19 jaar praktijkervaring. Zij weten precies hoe ze je klaar moeten stomen voor je scooter, auto of motor theorie-examen. Woon je in Amsterdam, Arnhem, eindhoven of Groningen? Dat is allemaal geen probleem. Waar je ook woont, je moet je theorie-examen kunnen halen. Een theorie cursus in 1 dag is dan de makkelijkste optie. 

Hoe ziet een dagcursus eruit?

Voor bijvoorbeeld een auto theoriecursus wordt je in 6 uur voorbereid op het theorie-examen. Voor een scooter ben je ongeveer 4,5 uur bezig met de cursus. Vaak kan je dan direct na de cursus het examen maken. Zo heb je binnen 1 dag je theorie-examen gehaald. Er worden vragen behandeld die je kan verwachten op je theorie-examen en alle tips en tricks die je moet weten om je examen te halen worden je aangeleerd in die 6 of 4,5 uur. 

Lastig leren

Vind jij het lastig om te leren, het hele theorie boek leren is voor veel mensen een grote opgave. Voor de een is dit natuurlijk makkelijker dan voor de ander. Ben je meer praktisch ingesteld dan is een theorie cursus in 1 dag ideaal voor jou. Je hoeft namelijk niet meer zelfstandig te leren. Alle belangrijke theorie regels worden op die dag besproken en met tips en ezelsbruggetjes kan je dit makkelijk onthouden. Er worden ook voorbeelden gegeven zodat je je goed kan inleven. Het enige dat je hoeft te doen is goed uitgerust aankomt op de dagcursus en goed mee doet. Dan kan je zeker je theorie-examen in 1 dag halen.