Zelf ontwikkelings onderwijs
Business / Marketing and Advertising

Lamelparket in een industrieel design

Zoals zovelen tegenwoordig, hou ik van een industriële look, maar mét een goedkoop lamelparket op de vloer. Dat contrast vind ik ijzersterk. Het lamelparket geeft de warmte die een pure industriele look mist en dus nodig heeft om toch warm en gezellig aan te voelen. Authenticiteit en rauw, dat zijn voor mij de meest bepalende kenmerken die passen bij een industriële look in onze hedendaagse interieurs.
I love it! Ook de manier waarop oude industriële panden in gebruik worden genomen door ze als het ware om te vormen tot prachtige, unieke maar authentieke woongelegenheden. Al dan niet in de vorm van diverse appartementen bijeen of immense woonhuizen. Maar altijd met één gezamenlijke factor: het gebruik van originele materialen staat hoog op het verlanglijstje van de liefhebber.

Kan dat wel? Een parketvloer als je van industrieel houdt?

Een parketvloer is als je het mij vraagt, een echte eyecatcher en zet direct de toon voor de ruimte waarin lamelparket is toegepast, bijvoorbeeld de woonkamer. Maar lamelparket beperkt zich natuurlijk niet alleen tot de woonkamer. Elke ruimte in elk huis, industrieel of niet, leeft op met lamelparket. Juist omdat hout een natuurlijk materiaal is en letterlijk ‘leeft’. Het krimpt en zet immers uit, afhankelijk van het weer en de temperatuur.

Een lamelparket als tegenhanger

In een industriële look passen donkere tinten op de muren, waarbij lamelparket de tegenhanger en als het ware ‘de verzachter’ bij uitstek is. Zodat je niet het gevoel hebt in een industrieel pand te wonen maar in een woonhuis. Met een houten vloer kun je alle kanten op.

Lamelparket nodig? Natuurlijk Bax Houthandel

Wilt u persoonlijk advies over de vele mogelijkheden van lamelparket die het beste past binnen uw budget en uw industriële interieur? Bij Bax Houthandel geven ze je veel informatie over al hun soorten lamelparket die zij zonder tussenkomst van een tussenschakel, dus vanuit eigen fabriek, voor je kunnen leggen. Van budget lamelparket tot kwalitatief hoogwaardig lamelparket. Meer informatie vind je op de site. Maar voor specifieke vragen adviseer ik je even telefonisch contact met deze professional op te nemen zodat je directe antwoorden krijgt op al je vragen: 0342-420880.