Zelf ontwikkelings onderwijs
Business / Marketing and Advertising

Wil je een refurbished iPhone 7 voor zelfonderwijs kopen?

 

iPhones zijn razend populaire telefoontoestellen. Ze zien er mooi uit en zijn ook heel gebruiksvriendelijk. Al sinds de eerste iPhone die Apple uitbracht is het merk onverminderd populair. En dat wil wel wat zeggen omdat Apple het eerste merk was dat een echte smartphone uitbracht. Maar iPhones zijn niet goedkoop. Een nieuw model kost je al snel €800,-. Als je dat te veel geld vindt is er gelukkig ook een alternatief. Je kunt tegenwoordig namelijk ook refurbished iPhones kopen, bijvoorbeeld de iPhone 7. Wat een refurbished iPhone is, en waarom je beter af bent met een refurbished telefoontoestel zijn leggen we hieronder uit. Daarbij zijn iPhones bij uitstek geschikt om te gebruiken als je thuis aan zelfonderwijs doet.

 

Wat is een refurbished iPhone 7?

Een refurbished iPhone 7 is ooit van iemand anders geweest. Ondanks dat het toestel nog goed was heeft de vorige eigenaar hem weer bij Apple ingeleverd, waarschijnlijk om een nieuwer model te kopen. Omdat het best zonde is om een telefoon die eigenlijk nog helemaal goed is weg te gooien, worden deze iPhones helemaal nagekeken, schoongemaakt en waar nodig gerepareerd zodat de telefoon weer helemaal gebruiksklaar is. Dat is ook het verschil met een tweedehands iPhone 7. Een tweedehands toestel krijgt je namelijk mee in de staat waarin hij is afgeleverd. Refurbished is daarom beter dan tweedehands. Als jij dus een iPhone wilt hebben die niet per se gloednieuw hoeft te zijn, dan is een refurbished iPhone 7 een goed alternatief.

 

Waarom zou je een refurbished iPhone 7 kopen?

Er is een belangrijke reden om een refurbished iPhone 7 te kopen, en dat is de prijs. Waar je voor een nieuwe iPhone al snel €800,- neertelt, kun je al vanaf €223,- een refurbished iPhone 7 kopen. Het is misschien wel niet het nieuwste model, maar hij doet het nog gewoon even goed als een nieuwe telefoon. Je bent dus een stuk goedkoper uit.

Naast dat je minder geld hoeft uit te geven aan een nieuwe telefoon helpt de aanschaf ven een refurbished iPhone 7 ook om ervoor te zorgen dat er minder afval en CO2-uitstoot is. De aanschaf van een refurbished toestel is dus niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Ook heeft deze iPhone allerlei functionaliteiten die ervoor zorgen dat je niet constant afgeleid wordt. Door hem totaal te muten kun je je volledig blijven focussen tijdens je lessen. En heb je thuis dus minder afleiding.

 

Aandachtspunten als je een refurbished iPhone 7 koopt

Er zijn wel een aantal punten waar je op moet letten als je een refurbished iPhone 7 wilt kopen. Allereerst moet je letten op de garantietermijn. Het is bij een iPhone gebruikelijk dat je een jaar garantie krijgt op de batterij en twee jaar op de rest van de elektronica. Als de garantietermijn korter is dan kan met zijn dat het gaat om een telefoon van mindere kwaliteit, of dat de aanbieder misschien niet zo betrouwbaar is. Vraag jezelf ook af welke apps je wilt gaan gebruiken. De iPhone 7 is namelijk al een iets ouder model, en in de tussentijd zijn er allemaal nieuwe apps op de markt gekomen die meer stroom gebruiken waardoor de batterij sneller leegloopt. Als je dus geen zin hebt om veel geld uit te geven aan een nieuwe iPhone, en je niet zo heel avontuurlijk bent met nieuwe apps, dan is een refurbished iPhone 7 een prima keuze.