Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Kinderen

Kleren voor de allerkleinsten

Voor de allerkleinsten zijn er genoeg aankopen die gedaan moeten worden. Nieuwe speeltjes, de juiste verzorging en natuurlijk kleertjes. Dat laatste kan wel eens voor de nodige hoofdpijn zorgen. Jouw kroost groeit immers sneller op dan dat er in de vingers geknipt kan worden. Toch zijn er speciale kinderklerenmerken die hieraan denken. Zo heb je de kinderkleertjes van het merk Z8. Zoals de naam doet suggereren zijn de kleren van dit merk uitermate zacht. Dit zorgt voor een extra luxe ervaring voor de baby’s, peuters en kleuters in het huis. Sinds 2004 is dit merk niet meer weg te denken uit de kledingkasten van ouders in Nederland en België. 

 

De voordelen van lycra

Waarom dit oer-Hollandse merk zo goed aanslaat bij vele ouders heeft te maken met de stof. De zachtheid komt namelijk van de stof lycra. Dit is terug te vinden in de meeste zwemkleding en steunkousen. De stof is verkrijgbaar in verschillende lagen en de versie in de kleren van Z8 zorgt niet alleen voor de zachte stof maar ook voor soepelheid. Dit laatste betekent dat jouw kind in de kleren kan groeien en niet om de haverklap een nieuwe outfit nodig heeft. Verder heeft het merk sinds 2012 een nieuwe collectie kleren voor de pasgeboren kinderen. Daarbij zijn de kleren verkrijgbaar in maten 50, 56, 62 en 68. 

 

De geschiedenis van kinderkleding

Een ander merk wat de meeste ouders in de kast zullen tegenkomen is het Deense merk Name It. Het bedrijf begon in 1986 als het merk EXIT. Een kleine tien jaar later, in 1996 kwam het submerk Name It. In 2008 werden de twee merken gefuseerd onder de naam die wij nu allemaal kennen. Met een breed scala aan maten, vormen en kleuren is er genoeg te kiezen voor de kinderen. Een Name It sale kan het nog makkelijker maken om duurzame en betaalbare kleding aan te schaffen voor de jongsten. 

 

Online kleren en knuffels voor de kleine

Er is veel keus als het gaat om kindermerkkleding. Als drukke ouder heb je misschien niet altijd even veel tijd om goed onderzoek te doen naar de merken die jij leuk vindt. Daarvoor zijn er winkels zoals Hippe Mensjes die al deze mooie merken onder één dak hebben. De winkel heeft ook een website zodat je zwemkleding online kopen kan. Daarnaast zijn er ook knuffels en dekentjes verkrijgbaar. Op die manier kan je jouw kind in een keer verwennen en bespaar je tegelijkertijd tijd. Je hoeft namelijk niet van deur tot deur of webwinkel tot webwinkel te gaan voor al de kleding aankopen voor je kindje. 

 

Zachte stof en veel aanbod

Het kopen van de juiste kinderkleding kan dus voor de nodige stress veroorzaken. Gelukkig zijn er duurzame en betaalbare kinderkledingmerken die deze zorgen ontnemen. Door de soepele materialen van Z8 en het ruime aanbod van Name It kan er in een mum van tijd gepaste en stijlvolle kleding gekocht worden voor kleine. Deze merken kun je tevens makkelijk vinden in winkels en webwinkels zoals Hippe Mensjes.