Zelf ontwikkelings onderwijs
Image default
Kinderen

Houten kapstokhaken van Wildlife Garden

Zoek je voor je nieuwe woning wat kapstokhaken? Of wil je soms je oude kapstok weg doen en deze vervangen voor wandhaken? Wij vonden een leuke optie voor mensen die van dieren houden en van een naturel interieur. Wij hebben het over de kapstokhaken van Wildlife Garden! Een product uit Zweden, uit hout gesneden, in de vorm van maar liefst 50 verschillende dieren.

Houten kapstokhaken met dieren

De houten kapstokhaken zijn zo mooi uitgesneden en geschilderd dat ze de prijs dubbel en dwars waard zijn. Mensen vinden het vooral ook zo leuk omdat er zoveel keuze is. Zo kun je dus bijvoorbeeld een selectie dieren samenstellen die uit de jungle van Africa komen. Je kunt een selectie Pooldieren samenstellen. Je kunt gaan voor boerderij dieren, huisdieren en dieren uit de woestijn. Uiteraard kun je ook een selectie op kleur maken. T is maar waar jij de voorkeur aan geeft.

Leuke wildlife garden haken

Wildlfe garden staat bij velen bekend om haar vogelhuisjes. Die is namelijk ook al zo mooi en puur. Maar de hook serie, is zeker net zo mooi. En als je dus een kapstok nodig hebt, een hele mooie aanwinst voor jouw huis. Je kunt ze kopen voor de kinderkamer. Maar het zijn niet specifiek kinderkapstokken. Veel mensen kopen ze dan ook voor in de hal. Ook restaurants, kinderopvang en bedrijven die met kinderen werken, hebben interesse in deze haakjes. Het zorgt voor een gezellige wand in jouw bedrijf. Zeker als jouw bedrijf ook nog iets met dieren te maken heeft, is dit natuurlijk helemaal een aanwinst.

Zijn deze kapstokhaakjes sterk?

Ja, de Wildlife Garden haakjes van Kinder-kapstok zijn heel sterk. Daar kun je gerust een zware jas aan hangen zonder dat ie kapot gaat. Dat geld zeker niet voor alle wandhaken van hout. Maar deze van Wildlife Garden zijn super sterk. Benieuwd waar je ze online kunt vinden? Ga een naar Kinder-kapstok.com. Leuke webshop vol met haakjes. En eigenlijk niet eens alleen voor kinderen! Eigenlijk voor elke gelegenheid.