Zelf ontwikkelings onderwijs
Business / Marketing and Advertising

Erg tevreden met de schuifpuien van Schipper Ede

Al een tijdje waren wij aan het zoeken naar goede schuifpuien bij ons in de omgeving. Helaas was het ons keer op keer maar niet gelukt om een goede aanbieder van schuifpuien te vinden en daarom besloten wij onze zoektocht maar even te staken. Op een gegeven moment vroegen wij aan kennissen van ons of zij ervaring hebben met aanbieders van schuifpuien bij ons in de omgeving. Na een tijdje kwamen wij via-via bij een stel terecht dat ervaring had met schuifpuien. Zij vertelden ons dat zij erg goede ervaringen hadden met Schipper Ede. Hierop besloten wij een kijkje op hun website te nemen en ons te oriënteren op de mogelijkheden. Dit zag er al meteen erg goed uit en daarom besloten wij contact op te nemen met Schipper Ede om meer te weten te komen over de mogelijkheden. Wij kwamen in contact met hen en zijn meteen om de tafel gegaan om het een en ander te bespreken!

Zeer grote pluspunten als het ging om de schuifpuien

Toen wij om de tafel gingen om alle mogelijkheden over de schuifpuien te bespreken, viel ons meteen een aantal dingen op. Zo merkten wij dat Schipper Ede erg duidelijk was en dat wij daardoor meteen wisten wat wij konden verwachten. Ook wisten wij hierdoor precies wat wij konden verwachten qua kosten en dergelijke en wat wij dus zelf zouden overhouden. Wij besloten om een offerte op te laten stellen door Schipper Ede en samen alle mogelijkheden door te nemen. Hierdoor konden wij al snel zien wat er allemaal nodig was om te bereiken wat wij graag wilden bereiken en waar wij dus allemaal rekening mee dienden te houden. De offerte was erg overzichtelijk en daardoor wisten wij snel waar wij aan toe waren en wat wij allemaal konden verwachten.

Blij met de montage van de schuifpuien

Wij zijn erg tevreden over Schipper Ede en ook erg blij met de manier waarop zij de schuifpui bij ons hebben gemonteerd. Daarom raden wij Schipper Ede aan iedereen aan en benaderen wij hen in de toekomst zeker weer!