Zelf ontwikkelings onderwijs
Business / Marketing and Advertising

Dé stomerij van Voorburg

Er zijn verschillende stomerijen te vinden in Voorburg, allemaal met hun eigen geschiedenis en locatie en prijzen. Maar als je in Voorburg op zoek bent naar die ene stomerij die nét dat beetje extra te bieden heeft, ben je bij www.stomerijpanda.nl aan het juiste adres.

“Hoezo dan?” hoor ik je vragen. Eigenlijk is dat helemaal niet lastig om uit te leggen. Stomerij Panda biedt namelijk verschillende services aan die bij geen enkele andere stomerij in Voorburg te vinden zijn. Zo maakt het niet uit wat je nou precies wilt laten stomen: een overhemd, een gordijn, een bruidsjurk of een schoenen behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Daardoor zou je al gauw denken dat het een hele tijd zal duren voordat de kleding daadwerkelijk weer opgehaald mag worden, want met zoveel verschillende kledingstukken kan het toch niet snel gaan? Natuurlijk wel! Zo geeft Panda stomerij Voorburg de garantie dat je kleding vanaf vier uur opgehaald kan worden als je het diezelfde dag voor half tien hebt bezorgd. Zo is het zelfs mogelijk dat je voordat je naar je werk gaat nog even snel je avondpak naar de stomerij brengt en deze diezelfde namiddag nog aan kan doen naar het feestje dat je was vergeten tijdens het bijwerken van je agenda.

“Nou en, zo uniek is dat toch niet?”. Jawel, want je kan er altijd vanuit gaan dat Stomerij Panda zorgvuldig met je kleding omgaat. Dit doen ze door jouw kleding te reinigen door middel van Greenearth Cleaning. Zo weet je zeker dat je kleding er niet in kwaliteit op achteruit gaat, terwijl je tegelijkertijd ook het milieu niet belast.

Tot slot biedt Stomerij Panda ook nog de optie om jouw kleding of stoffen huiswaren nog verder te behandelen: het is namelijk mogelijk om je kledingstukken waterafstotend te maken of om je gordijnen brandvertragend te laten werken, ideaal!

http://stomerijpanda.nl/